web metrics

Nytt hefte om klima og teologi

Kjenner du igjen heftet på bildet? Alle menigheter har nylig fått det tilsendt – nå er det bare å åpne det og bli klok samtidig som du blir inspirert til handling!

 

Klimarettferdighet- et magasin om tro, teologi og klima

Prosjektet Skaperverk og bærekraft er utgiver av klimarettferdighet-heftet. Norges Kristne Råd, Kirkens Nødhjelp og Den norske kirke står sammen bak det økumeniske samarbeidsprosjektet Skaperverk og bærekraft.

Prosjektet har nå fullt fokus på høsten stortingsvalg – fordi det er det gjelder å handle rett.

Hensikten med Klimarettferdighet, et magasin om tro, teologi og klima er å bidra til refleksjon om forholdet mellom teologi og kampen for klimarettferdighet – noe som angår alle i Den norske kirke.

Heftet er viktig og vakkert, og det gir innsikt og inspirasjon. Blant annet kan du lese intervju med Desmond Tutu, kommentar av redaktør Asle Finnseth og teologisk betraktning av biskop Atle Sommerfeldt. Heftet har også en napp-ut-midtside med konkrete praktiske tips til hva du kan gjøre for å mobilisere andre og deg selv til å kjøpe, bruke og kaste mindre.

Her kan du bla i den elektroniske utgaven av magasinet.

Magasinet kan også bestilles ved å sende en forespørsel til Per Ivar Våje, prosjektkoordinator for Skaperverk og bærekraft, piv@kirken.no.

 Motta våre nyheter på e-post

Siste nyheter
LiturgidatabaseSamarbeidspartnere

        

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innhold Vi anbefaler

Samarbeidsråd menighet og misjon
Ecumenical Advocacy All.
Fairtrade Max Havelaar
UNAIDS
Vennskap Nord/ Sør
Initiativ for etisk handel


> Se flere lenker