web metrics

Drømmefangersøndag på Ruhija


Søndag 23.oktober var det TV-aksjonsdag hjemme i Norge – ”Drømmefanger”-søndag over hele landet med reportasjer og program på TV, gudstjenester med markering av tematikken, og en storstilet innsamlingsaksjon.

Vi var i Tanzania, på gudstjeneste i den lutherske kirken på Ruhija Evangelical Academy. Som gjest blir man som regel bedt om å komme med en hilsen fra sitt eget land eller kirke, og da turen kom til oss, fortalte Estrid om Drømmefanger-søndagen og aksjonen til fordel for voldsrammede kvinner over hele verden – og viste frem den røde drømmefanger-t-skjorte.
Etter gudstjenesten var det auksjon av ulike varer, som folk hadde medbrakt (bananklaser, kaffe, klær…). Den røde drømmefanger t-shirt inngikk da i auksjonen under stor applaus. Den ble kjøpt til en god pris av en av ”the elders” i menigheten, Ephraim Lwakatare, som ville forære den til sin kone Bertha. Stolt ble hun fotografert i den etterpå, etter å ha forsikret seg om at bildet skulle bli publisert i Norge.

På grunn av mangel på strøm og internettforbindelse på Ruhija var det ikke mulig å sende fortellingen eller bilder på direkten til TV-redaksjonen hjemme i Norge. Løftet blir da oppfylt med dette!
LiturgidatabaseSamarbeidspartnere

        

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Innhold Vi anbefaler

Samarbeidsråd menighet og misjon
Ecumenical Advocacy All.
Fairtrade Max Havelaar
UNAIDS
Vennskap Nord/ Sør
Initiativ for etisk handel


> Se flere lenker